Veliki i mali … Hanse 360

Novi model Hanse 360, predstavlja najkompaktniji model u do sada vrlo uspešnoj seriji proistekloj iz saradnje sa dizajnerima iz firme Berret-Racoupeau (prepunog portfolia kako jedrilica, katamarana, ali i motornih jahti).

Sa svojom izuzetno velikom zapreminom a sa ne tako velikih 36 stopa u dužinu, dobro osmišljenim opcijama rasporeda i širokim spektrom mogućnosti prilagođavanja, ona je nekako posebna u svojoj klasi.
Karakterističan dizajn Hanse 360 sa tipičnim Hanse linijama ne samo da obezbeđuje stabilnost i performanse, već kao i kod većih modela ovog brodogradilišta, i ogromnu količinu prostora a samim tim neuobičajeno visok nivo udobnosti u ovoj klasi.

Luksuzni dodaci kao što su roštilj i frižider u kokpitu, prošireni kapacitet hlađenja ispod palube ili drugo zasebno kupatilo u vlasničkoj kabini čine jedrilicu Hanse 360 više nego jedinstvenom.
Kao i sve Hanse jedrilice, Hanse 360 karakteriše brzo krstarenje i lako jedrenje. Sve linije vode do kormilarnice, čineći jedrilicu ne samo bezbednom i udobnom, već i pogodnom za jedrenje samo jednog člana posade, kao što je za Hanse standard. Opcioni “baštun” omogućava proširene mogućnosti jedrenja i samim tim više snage za jedrilicu na vodi. Dalja opciona oprema sa većom površinom jedra omogućava dalje povećanje performansi. Standardno su predviđena jedra površine 66 m2 uz vetar i 169 m2 za plovidbu niz vetar.

Dobro dizajnirana upravljačka pozicija sa opcionim sklopivim sedištima daje kormilaru potpunu kontrolu nad jedrilicom u svakoj situaciji. Odavde se može upravljati svim konopcima i vitlima. Opcioni sekundarni vinč omogućava savršeno trimovanje.

Hanse 360 nudi pristupačan prostor za skladištenje koji se lako otvara u kokpitu iza položaja kormila za različite standardne modele čamca za spašavanje. Može se izabrati klasični funkcionalni kokpit sto od nerđajućeg čelika ili dizajniranog stola od GRP-a sa integrisanim frižiderom od nerđajućeg čelika.
Opcioni roštilj na krmi je postavljen na savršenoj ergonomskoj visini tako da se njime može upravljati sa platforme za kupanje. Kada je zatvoren, pruža dodatna mesta za sedenje.

Šta reći za enterijer? Inteligentan raspored do 16 otvarajućih vrata i prozora obezbeđuje maksimalno osvetljenje i ventilaciju ispod palube.

Sa 12 mogućih kombinacija rasporeda, jedrilica Hanse 360 se može konfigurisati u potpunosti prema ličnim zahtevima. Velika vlasnička kabina je dostupna sa sopstvenim kupatilom na zahtev.
U krmenoj kabini imate izbor između dve udobne kabine ili krmene kabine i velikog prostora za odlaganje stvari.

Prostrani salon nudi prostor za do osam osoba za velikim stolom, koji je dostupan u dve različite verzije. Prostrana kuhinja u obliku latiničnog slova L takođe ima sve što je potrebno. U zavisnosti od rasporeda, maksimalno dva dodatna frižidera obezbeđuju do 192 litra dodatnog kapaciteta hlađenja. Navigaciona tabla je, naravno, takođe dostupna. Postoji i dodatni Flagship Package u koji su od detalja uključeni visokokvalitetni kožni rukohvati, luksuznije presvlake i dodatna svetla za čitanje. I tako dalje, i tako dalje.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA
Dužina preko svega (LOA) …11.32 m / 37’ 2’
Širina … 3.99 m
Gaz … 1.65 m/ 2.05 m
Deplasman … ~ 8t
Rezervoar vode … 345 l
Rezervoar goriva … 160 l
Motori / dizel … 29 hp/ 39 hp
Motori / elektro … 25 kW

OSNOVNA CENA
| od 185.900 e + PDV |